Penjara Kecoh Apabila Banduan Tiba-Tiba Jerit Minta Ampun Mak, Rupa-Rupanya…

| December 28, 2017 | 0 Comments

Penjara Kecoh Apabila Banduan Tiba-Tiba Jerit Minta Ampun Mak, Rupa-Rupanya… | BICARA ISLAM – Teragedi pembunuhan seorang ibu Hamidah (55) yang dilakukan oleh anaknya sendiri Davi (27) di bangka tengah telah menggemparkan media negeri itu.

TETAK KEPALA HINGGA TERBURAI OTAK

Dipercayai mangsa di tikan sebanyak 3 kali sebelum suspek bertindak lebih kejam dengan menetak kepala mangsa menggunakan parang hingga isi otaknya terkeluar.

Menurut saksi Supri jiran mangsa,dia mendengar jeritan minta tolong dan bergegas ke sumber suara. dilokasi kejadian dia menemukan mayat Hamidah bersimbah darah,sementara suspek dipegang oleh abangnya Adnen dimana ketika itu suspek masih memegang parang.

“Saya terus kedapur dan terkejut melihat ibu Hamidah sudah telungkup dengan luka koyak di bagian belakang kepala”Katanya.

Suspek yang sudah dua hari ditahan di balai polis bangka menunjukkan rasa bersalah dan menyesal.Dalam satu video yang di muat naik baru-baru ini dilaman media sosial,suspek di lihat menangis dan berkata menyesal membunuh ibunya.

Ketua polis Bangka Tengah AKBP Edison Ludy Bard berkata dalam sidang media hari ini, suspek membunuh ibunya dipercayai berpunca daripada suspek yang tidak tahan di marahi oleh ibunya,hanya kerana tersalah membuang air bekas ikan yang dia siang.

Tonton Video Dibawah :

Posted by Yuni Rusmini on Wednesday, December 27, 2017

Kredit : Eberita

Tags: , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *